Η beta έκδοση του MIUI βλέπει συνεχείς βελτιώσεις εκ μέρους της Xiaomi, καθώς λειτουργεί σαν σημείο αναφοράς δοκιμής πολλών χαρακτηριστικών πριν αυτά καταφθάσουν στην stable έκδοση. Η Xiaomi πρόσφατα είχε πάρει την απόφαση να σταματήσει τη διάθεση Global beta εκδόσεων για όλες τις συσκευές της, από την πρώτη Ιουλίου, αλλά η China beta έκδοση συνεχίζει να υπάρχει δίνοντάς μας μια πολύ καλή πρώτη ματιά για το τι έρχεται στο MIUI 10.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία και πιο πρόσφατη MIUI 10 China beta έκανε το επίσημο ντεμπούτο της την 1η Ιουλίου 2019. Και έρχεται εξοπλισμένη με ένα νέο μενού ρυθμίσεων, ριζικά ανανεωμένο. Εκείνο το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει, είναι το σύστημα των προτάσεων, που προτείνει στους χρήστες να εξερευνήσουν μια παρόμοια ρύθμιση. Και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο θα λέγαμε, ιδίως στο MIUI, από τη στιγμή που το UI έρχεται με πολλές ρυθμίσεις και customizations και σίγουρα ο απλός χρήστης δεν μπορεί να τα ανακαλύψει όλα μόνος του. Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε ακόμη, ότι το update προσθέτει και έναν νέο password manager μαζί με την λειτουργία του autofill. Το Autofill API προστέθηκε στο Android oreo, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη η άφιξή του εδώ.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παιδιά καλησπέρα σας άσχετη ερώτηση γνωρίζουμε τι θα γίνει με τα Redmi Note 4x snapdragon 4 64 διάβασα ότι θα πάρει το 11 αλλά ενημέρωση έχουν κολλήσει οι ενημερώσεις γενικά θα δώσουν αναβάθμιση η οχι

  2. Τι λες ρε Κώστα πάνε 3 χρόνια τώρα για το Redmi Note 4 ενα τιμιότατο και αξιόπιστο τηλ το hardware δεν μπορεί να ακολουθήσει τις απαιτήσεις του software πια άλλη εταιρία σου τα δίνει αυτά με 150 ευρώ που πωλούνταν!
    Η Xiaomi είναι εγγύηση εταιρία που σε σέβεται και το εχει αποδείξει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.