Το Android 14 έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του και διάφοροι κατασκευαστές συσκευών εργάζονται ήδη πάνω στην επόμενη γενιά. Η Xiaomi είναι μια από αυτές τις εταιρείες και αναμένεται να αποκαλύψει το MIUI 15 μέσα στους επόμενους μήνες.

Ωστόσο, ο Digital Chat Station αναφέρει στο Weibo κάτι το εντελώς διαφορετικό. Ότι δηλαδή το MIUI 14 θα είναι η τελευταία μεγάλη έκδοση της σειράς MIUI και πως η εταιρεία από εδώ και στο εξής θα επικεντρωθεί στο MiOS.

Το MiOS είναι ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο είναι συμβατό με το AOSP και θα χρησιμοποιηθεί σε πλήθος συσκευών, όπως smartphones, tablets και wearable τεχνολογία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Xiaomi είχε κάνει register το domain mios.cn κάτι που δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι κάτι ετοιμάζει.

miOS
Μετάφραση της ανάρτησης με Google Translate

Μένει να δούμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το νέο λειτουργικό της εταιρίας, όμως οι πληροφορίες, θέλουν την εταιρία να ετοιμάζει μαζικό ανασχεδιασμό του οικοσύστημα του software, που θα φέρει πολλές αλλαγές. Αυτό είναι άλλωστε και κάτι που ζητάει και ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.