Για πολλά χρόνια, η Apple με όλα τα μοντέλα της έως το iPhone 5S και η Sony με την σειρά Ζ Compact, πήγαιναν ενάντια στην τάση που επικρατούσε για όλο και μεγαλύτερες συσκευές. Λοιπόν, η Apple ακολούθησε αυτή την τάση με το iPhone 6 και το iPhone 6s, ωστόσο γύρισε φέτος με το μικρότερο iPhone 5SE, ενώ η Sony φαίνεται να  εγκατέλειψε την σειρά Compact μαζί με τη σειρά Z.

xiaomi-small-device-leaked
Είναι πολύ πιθανό όμως, τώρα που η αγορά είναι γεμάτη από phablets, οι εταιρείες να αρχίσουν και πάλι να προσφέρουν μικρότερες συσκευές. Προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται πως θα στραφεί και η Xiaomi, αφού μια μικρή επερχόμενη συσκευή της εμφανίστηκε σε φωτογραφία με φήμες να λένε πως διαθέτει οθόνη HD 4.3 ιντσών και πολύ δυνατά χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα,  ισχυρίζονται πως στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 820 με 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικό και 13MP πίσω κάμερα, ενώ υπάρχει και ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Όπως μπορείτε να δείτε, η φωτογραφία είναι σε πολύ μικρή ανάλυση και τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για την ώρα, εκτός από τη φημολογούμενη τιμή που λέγεται ότι θα είναι στα 250 ευρώ.

Τι λέτε; Θα αγοράζατε μια τέτοια συσκευή ή το μέλλον είναι στις μεγάλες οθόνες;

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ