Σήμερα βρήκαμε ένα πολύ ενδιαφέρον flash sale, που φέρνει την τεχνολογία στις δουλειές του σπιτιού. Ο λόγος για την Xiaomi Mijia Roborock S50 2nd Gen που είναι η χαρά του εργένη, καθώς καθαρίζει μόνη της το σπίτι μας, σκουπίζοντας και σφουγγαρίζοντας. Την βρίσκουμε στα €375 από το TomTop και έρχεται για να μας λύσει τα χέρια.

Η XIaomi Mijia Roborock S50 2nd Gen μόλις ανοίξει στον χώρο, σκανάρει τα πάντα γύρω της, δημιουργώντας μια κάτοψη του δωματίου, έτσι μπορεί να περάσει από κάθε επιφάνεια. Γύρω της η συσκευή έχει αισθητήρες για να μην τρακάρει με έπιπλα και τυχόν εμπόδια, ενώ με την κάτοψη δεν αφήνει σημεία που δεν περνάει.

Για να ξεκινήσει το καθάρισμα, μπορούμε είτε να το κάνουμε με πλήκτρο που βρίσκεται πάνω της, είτε με το κινητό μας και την κατάλληλη εφαρμογή, είτε μέσω προγράμματος καθαρίσματος. Έτσι μπορούμε να τις πούμε να καθαρίσει τις ώρες που είμαστε στον χώρο εργασίας μας.

Ακριβώς πίσω από τους έλικες της σκούπας, θα βρούμε πανί και δοχείο νερού, ώστε να σφουγγαρίζει τα σημεία από τα οποία περνάει ή να απορροφάει τυχόν νερά. Τα πανιά είναι αποσπώμενα ώστε να πλένονται.

Αφού τελειώσει το σκούπισμα, η σκούπα γυρίζει αυτόματα στην βάση της, όπου και φορτίζει. Αξίζει να σημειώσουμε πως μπορεί να περάσει πάνω από εμπόδια μέχρι 2cm, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα κολλήσει σε καλώδια.

Βρείτε εδώ την Xiaomi Mijia Roborock S50

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.