Συχνά μας ρωτάτε για το Xiaomi Mi5s και σήμερα το βρήκαμε σε προσφορά στο GearBest, με το μοντέλο των 64GB να βρίσκεται στα €302 μόνο. Η συσκευή παραμένει μια από τις καλύτερες συσκευές που μπορούμε να αγοράσουμε σε αυτά τα λεφτά.

xiaomi-mi-5s-design-and-official-camera-samples-2

Το Xiaomi Mi5s έχει unibody σχεδιασμό από αλουμίνιο, με κυρτές άκρες και γραμμές για τις κεραίες στο κάτω και το πάνω μέρος. Στο πίσω μέρος έχουμε την κάμερα με τον αισθητήρα των 12MP, πίσω από τον φακό διαφράγματος f/2.0 και PDAF που ξεπερνά ακόμα και τα iPhone 7 και Galaxy S7. Τα δείγματα από την κάμερα του Xiaomi δείχνουν τι μπορεί να κάνει η κάμερα. Στην πρόσοψη έχουμε αισθητήρα 4MP με εικονοστοιχεία μεγέθους 2μm και διάφραγμα f/2.0.

xiaomi-mi-5s-design-and-official-camera-samples-11

Στο εσωτερικό του Mi 5s θα βρούμε τον Snapdragon 821, με 3 ή 4GB RAM, ανάλογα με την έκδοση. Οι εκδόσεις με τα 32GB και τα 64GB, έχουν 3GB RAM και αυτή με τα 128GB έρχεται με 4GB RAM. Η μπαταρία της συσκευής έιναι στις 3200mAh και υποστηρίζει Quick Charge 3.0.

xiaomi-mi-5s-design-and-official-camera-samples-8

Στην πρόσοψη θα βρούμε τον νέο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που κάνει χρήση του Snapdragon Sense ID, ώστε να δουλεύει ακόμα και όταν έχουμε ιδρωμένο ή βρώμικο χέρι.

Βρείτε εδώ το Xiaomi Mi 5s

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ