Περίπου δύο εβδομάδες πριν, είδαμε κάποιες εικόνες του Xiaomi Mi4 να τρέχει τα Windows 10. Αυτές οι φωτογραφίες διέρρευσαν αμέσως μετά την ανακοίνωση των σχεδίων της Microsoft, να προσφέρει τα Windows 10 σε επιλεγμένες Android συσκευές. Η Microsoft ελπίζει πως οι χρήστες, εάν πάρουν μια γεύση από τα Windows στο τηλέφωνό τους, θα αγαπήσουν το λειτουργικό της και θα πάρουν Windows κινητό.

mi4-windows-10

Το πρώτο κινητό τηλέφωνο που θα δοκιμαστεί σε αυτή την προσπάθεια της Microsoft, είναι το Xiaomi Mi4. Η Microsoft επέλεξε αυτό το τηλέφωνο, επειδή οι χρήστες του συνηθίζουν να ανταποκρίνεται γρήγορα στις ενημερώσεις λογισμικού της κατασκευάστριας. Η Xiaomi έχει καταστήσει σαφές ότι θα εξακολουθίσει να χρησιμοποιεί τον ανοιχτό κώδικα του λειτουργικό συστήματος της Google και τα Windows 10 θα είναι ουσιαστικά μόνο ένας πειραματισμός.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του WinHEC hardware συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Κίνα, ένα βίντεο εμφανίστηκε, που δείχνει το Xiaomi Mi4 να τρέχει Windows 10. Δείτε το και πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.