Το Xiaomi Mi Watch έρχεται στην Ευρώπη. Δεν πρόκειται για ένα Wear OS smartwatch, αντίθετα τρέχει proprietary software, το οποίο το βοηθά να πετύχει την εξαιρετική αυτή διάρκεια μπαταρίας. Στη διάθεσή σου θα έχεις μια κυκλική AMOLED οθόνη, με διάμετρο 1.39″, επομένως θα μπορείς εύκολα να διαβάζεις τις ειδοποιήσεις, ενώ υπάρχει και άπλετος αποθηκευτικός χώρος για να δεις πληροφορίες με μια ματιά. Το ρολόι, μπορεί να παρακολουθήσει τον καρδιακό παλμό και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα.

Το ρολόι έχει 117 modes άσκησης και σε αντίθεση με το Mi Band, υπάρχει ένα ενσωματωμένο GPS επομένως δεν χρειάζεται να συνδεθεί στο smartphone σου. Στο international μοντέλο υπάρχει και NFC.

Η διάρκεια της μπαταρίας είναι εξαιρετική, όπως συμβαίνει και με τα Mi Bands. Η μπαταρία διαρκεί ως 16 ημέρες και χρειάζεται μόλις 2 ώρες για να φορτίσει πλήρως. Η Xiaomi επίσης προσφέρει έναν δυνατό 65W φορτιστή βασισμένο στη τεχνολογία GaN. Μπορεί να φορτίσει το οτιδήποτε, από ένα smartphone ως και laptop, έχει USB C και υποστηρίζει USB Power Delivery στα 30 ευρώ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.