Η κινέζικη κατασκευάστρια γιόρτασε τα δέκα χρόνια από την είσοδο της στη βιομηχανία των smartphones παρουσιάζοντας τα Xiaomi Mi 10 Ultra και το Redmi K30 Ultra. Εκτός από τα δύο τηλέφωνα, η εταιρεία παρουσίασε και την Xiaomi Mi TV LUX OLED Transparent Edition.

Xiaomi Mi TV LUX OLED Transparent Edition

H Xiaomi Mi TV LUX OLED Transparent Edition είναι η πρώτη διάφανη τηλεόραση μαζικής παραγωγής. Έχει ένα 55 ιντσών OLED panel και πάχος μόλις 5,7 χιλιοστά. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η νέα Mi TV προσφέρει 150000:1 στατική αντίθεση, απεριόριστη δυναμική αντίθεση, και έντονο μαύρο.

Το 10-bit FHD panel της Xiaomi Mi TV LUX OLED Transparent Edition υποστηρίζει 93% DCI-P3 color gamut, 1.07 δισεκατομμύρια χρώματα, 120Hz ρυθμό ανανέωσης, και MEMC τεχνολογία.

Ο επεξεργαστής της Xiaomi Mi TV LUX OLED Transparent Edition είναι ο MediaTek 9650 με πάνω από 20 εκατομμύρια αλγόριθμους βελτιστοποίησης. Το λογισμικό που τρέχει είναι το MIUI for TV 3.0 και διαθέτει χαρακτηριστικά όπως Dolby Atmos και Always-on Display.

Xiaomi Mi TV LUX OLED Transparent Edition

Η Xiaomi Mi TV LUX OLED Transparent Edition θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα στις 16 Αυγούστου και κοστίζει RMB 49.999 ή κάπου στα 6.120 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.