Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, δεν είναι λίγοι αυτοί που ψάχνουν τρόπους για να περάσουν όμορφα στο σπίτι τους. Έτσι η αγορά ενός καλού TV Box είναι μια από τις πολύ καλές επιλογές για να το πετύχουμε. Σήμερα βρήκαμε το Xiaomi TV Box, για όσους θέλουν κάτι πιο επώνυμο. Η συσκευή έρχεται στα €57, από ευρωπαϊκή αποθήκη, ώστε να έρθει στα χέρια σας πιο γρήγορα και χωρίς να περάσει από τελωνείο.

Το Xiaomi Mi TV Box έρχεται με πολύ όγκο σε minimal σχεδιασμό. Στο εσωτερικό του θα βρούμε τετραπύρηνο επεξεργαστή, με τους πυρήνες του να είναι Cortex-A53. Τα γραφικά αναλαμβάνει μια Mali 450, ενώ από μνήμη έχουμε 2GB RAM και 8GB αποθηκευτικό χώρο. Μπορούμε να επεκτείνουμε τον αποθηκευτικό χώρο με κάποιο USB καθώς διαθέτει θύρα USB 2.0.

Μπορεί τα χαρακτηριστικά να μην φαίνονται πολύ δυνατά, όμως η συσκευή είναι πολύ καλοστημένη και προσφέρει δυνατότητες που σπάνια βρίσκουμε σε TV Boxes. Αρχικά τρέχει Android TV OS 6.0 και όχι απλά μια έκδοση του Android. Επίσης έχουμε υποστήριξη σε HDR10, για βέλτιστη οπτική απόδοση. Φυσικά το hardware είναι αρκετά δυνατό ώστε να αναπαράγει 4K βίντεο στα 60fps. Φυσικά υπάρχει υποστήριξη σε Chromecast, ώστε να κάνουμε αναπαραγωγή περιεχομένου από το κινητό μας, ασύρματα.

Η συσκευή συνδέεται στην τηλεόρασή μας με HDMI και διαθέτει θύρα για 3.5mm jack καθώς επίσης και θύρα για οπτική ίνα, αν θέλουμε να το συνδέσουμε στο ηχοσύστημά μας. Το Mi TV Box υποστηρίζει DTS και Dolby Digital, ενώ μπορεί να βγάλει ήχο 7.1. Φυσικά διαθέτει Bluetooth για να συνδέσουμε πληκτρολόγιο ή και το Mi Game Controller, ώστε να το μετατρέψουμε σε κονσόλα.

Το τηλεκοντρόλ της συσκευής είναι αρκετά minimal ώστε να είναι εύκολο στην χρήση και διαθέτει μικρόφωνο, ώστε να μπορούμε να δώσουμε φωνητικές εντολές στον Google Assistant, κάνοντας ακόμα πιο εύκολη την χρήση του.

Βρείτε εδώ το Xiaomi Mi TV Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.