Οι κινέζικες εταιρίες τεχνολογίας έχουν ρίξει πολύ τις τιμές των Smartphones αλλά αποφάσισαν να μην σταματήσουν εκεί. H Xiaomi μας τρελαίνει με την Xiaomi Mi TV 2, που θα είναι η τηλεόραση της εταιρίες στις 49”. Το φοβερό δεν είναι οι ίντσες αλλά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της και φυσικά η τιμή της. Έτσι λοιπόν, θα είναι 3D με ανάλυση 4Κ (3840×2160), θα έχει λειτουργικό MIUI (Android 4.3).

xiaomi mi  tv 2

Εμφανισιακά η Xiaomi Mi TV 2 είναι φοβερή, με πλαίσια πάχους μόλις 6.2mm και πάχος οθόνης 15.5mm. Στο πακέτο θα βρείτε και ηχεία μαζί με Subwoofer καθώς δεν χωρούσαν σε τόσο λεπτή οθόνη.

Στο εσωτερικό της θα βρούμε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek ( MediaTek Mstar 6A918) χρονισμένο στα 1.45GHz. Τα γραφικά αναλαμβάνει μια Mali-450MP4 και από RAM θα έχουμε 2GB. Θα διατίθεται και εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 8GB, επεκτάσιμος με microSD. Τέλος θα έχει ενσωματωμένο Wi-Fi AC και χειριστήριο Bluetooth.

Πάμε στο θέμα της τιμής τώρα, και φροντίστε να καθίσετε πριν την διαβάσετε. Η Xiaomi Mi TV 2 θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα 3999 Yuan, που σημαίνει κοντά στα €470!!!

Πάμε ένα ταξιδάκι Κίνα;

Πηγη

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.