Οι φήμες για το επερχόμενο Xiaomi Mi Note 2 έχουν φουντώσει, κι όχι άδικα. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει με ορισμένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά της αγοράς, σε τιμή που όπως συνήθως θα είναι αρκετά χαμηλή σε σύγκριση με ανταγωνιστικές συσκευές.

mi-note-2-render

Οι σημερινές φήμες, δεν αφορούν όμως τόσο τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, αλλά την ημερομηνία που η Xiaomi σκοπεύει να το αποκαλύψει επίσημα στο κοινό. Ο αναλυτής Pan Jiutang δήλωσε πριν από λίγες ώρες, πως αυτό θα γίνει προς το τέλος του επόμενου μήνα. Λίγο αργότερα, μια ελάχιστη διαφορετική, αλλά πάλι αρκετά κοντά στο ίδιο χρονοδιάγραμμα φήμη, ισχυρίστηκε πως η συσκευή θα ανακοινωθεί τον Νοέμβριο.

Η τελευταία φήμη – που ήρθε με τη μορφή μιας δημοσίευσης στο Weibo – αποκάλυψε επίσης ορισμένες από τις βασικές προδιαγραφές της συσκευής, όπως η κυρτή οθόνη 5,7 ιντσών με ανάλυση 2K, που είναι μια πληροφορία που έχει τονιστεί αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες.

Σε περίπτωση που χάσατε τα νέα, προηγούμενες φήμες έχουν προτείνει επίσης ότι το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο σε 6GB/64GB και 8GB/256GB εκδόσεις, ενώ άλλα φημολογούμενα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν Snapdragon 821 επεξεργαστή, 13MP dual κάμερα, και 8MP μπροστινή για selfies.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ