Το Xiaomi Mi Mix 4 θα καταφθάσει με μια κάμερα, που θα έχει καλύτερο αισθητήρα από τον 64MP ISOCELL Brught GW1 της Samsung, τόνισε ο Product Director της Xiaomi, Wang Teng σε σχόλιά του στο Weibo, που στη συνέχεια διεγράφηκαν Η Sony δεν έχει ανακοινώσει έναν 64MP αισθητήρα, επομένως δεν υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές. Όχι προς το παρόν τουλάχιστον.

Επιπλέον, το καλύτερο είναι εξαιρετικά αόριστο όσον αφορά τους αισθητήρες, μπορεί να σημαίνει μεγαλύτερος, ή να έχει βελτιωμένη φωτοευαισθησία. Δεν εξαρτώνται όλα από την ανάλυση. Εν των μεταξύ στην κινεζική ρυθμιστική αρχή FCC, εμφανίστηκε ένα Android One smartphone με κάμερα των 48MP, που μάλλον είναι το Xiaomi Mi A3. Κάτι τέτοιο βγάζει νόημα, εξαιτίας του γεγονός ότι το νέο A3 μοντέλο θα βασίζεται στα Xiaomi Mi CC9 και Xiaomi CC9e (Mi A3 και Mi A3 Lite).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.