Πριν από μερικές μόνο ημέρες η Xiaomi είχε προβεί στην επίσημη παρουσίαση του νέου Xiaomi Mi Mix 3. Σε μια προσπάθεια να διατηρήσει αλλά και να ξεπεράσει τις επιδόσεις της κάμερας του Xiaomi Mi 8 και του Xiaomi Mi Mix 2S, το Xiaomi Mi Mix 3 βελτιώνεται σημαντικά στους τομείς των αλγορίθμων λογισμικού με αποτέλεσμα το επίπεδο της φωτογραφίας του να εντυπωσιάζει. Επιπλέον, μόλις πριν από λίγες ώρες σύμφωνα με το gizchina έφθασε και το super night scene mode, το οποίο υπόσχεται να απογειώσει τις επιδόσεις τη κάμερας στις νυχτερινές λήψεις.

Το Xiaomi Mi Mix 3 διατηρεί το ίδιο configuration όπως και το Xiaomi Mi Mix 2S με μια 12MP (wide angle, Sony IMX363, f/1.8, 1.4μm, 2PD dual-core focus) + 12 MP (telephoto, Samsung S5K3M3+, f/2.4, 1.0 Mm pixels) rear zoom dual camera, που υποστηρίζει οπτικό zoom, four-axis optical image stabilization, portrait mode, AI scene. Μάλιστα, είχε σημειώσει 103 βαθμούς στο DXOMark.

Από τη στιγμή που η ποιότητα της κάμερας του Xiaomi Mi Mix 3 έρχεται κυρίως από το software optimization και το upgrade των αλγορίθμων, το Xiaomi Mi 8 και το Xiaomi Mi Mix 2S μπορούν επίσης να αποκτήσουν την ποιότητα αυτή στο χώρο της φωτογραφίας. Άλλωστε και ο ίδιος ο Lei Jun είχε αναφέρει στο Weibo: Έχω ζητήσει επειγόντως από την ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της Xiaomi να φέρει την τεχνολογία της κάμερας του Mi Mix 3 και στα Xiaomi Mi 8 και Xiaomi Mi Mix 2S.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.