Το Xiaomi Mi Mix 2s ανακοινώθηκε πριν λίγο και παράλληλα με την ανακοίνωση, το DxOMark ανέβαζε το φωτογραφικό review του για την συσκευή.

Η συσκευή φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ικανή φωτογραφικά, αφού πετυχαίνει 97 πόντους, βάζοντάς στο στην πεντάδα των πιο δυνατών συσκευών. Το εντυπωσιακό όμως είναι πως η συσκευή πετυχαίνει 101 πόντους στο κομμάτι της φωτογραφίας, με το DxOMark να γράφει πολύ καλά σχόλια για την συσκευή.

Συγκεκριμένα υπογραμίζεται πως έχει ταχύτατο autofocus. Η συσκευή παράγει ζωντανά και ρεαλιστικά χρώματα, με πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου, ενώ έχουμε πολύ καλή λεπτομέρια στις φωτογραφίας. Το bokeh εφέ στα πορτραίτα είναι εξαιρετικό, με σωστή απομόνωση του θέματός μας.

Στα αρνητικά το δυναμικό εύρος είναι λιγάκι περιορισμένο και σε πάρα πολύ χαμηλό φωτισμό χάνεται κάπως η λεπτομέρεια.

Στο κομμάτι του βίντεο η συσκευή παίρνει 88 πόντους, με το DxOMark να σχολιάζει πως έχει ταχύτατο autofocus και πολύ καλή σταθεροποίηση. Τα βίντεο με καλό φωτισμό έχουν πολύ χαμηλό θόρυβο και τα χρώματα είναι ζωντανά και φωτεινά στις περισσότερες συνθήκες.

cof

Στα αρνητικά υπάρχει μια μείωση λεπτομέρειας σε σχέση με την φωτογραφία και παρατηρείται διαφορά στην οξύτητα από frame σε frame. Κάποιες φορές παρατηρήθηκε και ασυνέπεια στην έκθεση.

Γενικά όμως έχουμε μια πολύ δυνατή συσκευή φωτογραφικά, που παράγει άριστες φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες. Στην κατάταξη αφήνει πίσω της συσκευής όπως το iPhone 8 Plus και το Galaxy Note 8, ενώ ισοφαρίζει τα iPhone X και το Mate 10 Pro.

Δείτε το link της πηγής για όλες τις λεπτομέριες

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.