Η Xiaomi έφερε την επανάσταση στα smartphones με το Mi Mix, κάτι που άλλαξε τον σχεδιασμό των τηλεφώνων μας. Τον σχεδιασμό του με τα πολύ μικρά bezels, βλέπουνε να προσπαθούν να το ακολουθήσουν λίγο πολύ όλες οι σχεδόν οι ναυαρχίδες του 2017, οπως το LG G6 και το Galaxy S8. Σήμερα όμως μαθαίνουμε πως η εταιρία ετοιμάζεται να χτυπήσει ξανά, με ακόμα μικρότερα πλαίσια και AMOLED οθόνη.

Το Mi Mix ανακοινώθηκε με σχεδόν μηδενικά bezels, φτάνοντας αναλογία οθόνης-προσοψης στα 83.6%. Τώρα η εταιρία, δια στόματος ιδρυτή της, Lei Jun, θέλει να πάει ένα βήμα πιο πέρα, φτάνοντας την αναλογία στο 93%, για πραγματικά bezeless συσκευή.

Σύμφωνα με την πηγή, η Xiaomi θα χρησιμοποιήσει AMOLED οθόνη, που θα κυρτώνει δεξιά και αριστερα, ώστε να έχει μικρότερα πλαϊνά πλαίσια. Επίσης το κάτω μέρος της συσκευής θα μικρύνει ακόμα περισσότερο, αφήνοντας μόνο χώρο για τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, που μετακομίζει μπροστά.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να θεωρούμε τα όσα βλέπουμε δεδομένα, οπότε καλό θα ήταν να παραμείνουμε επιφυλακτικοί με τα όσα ακούμε για το Xiaomi Mi Mix 2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.