Πριν λίγο λάβαμε ένα κουπόνι για το Xiaomi Mi Drone 4K, που είναι πραγματικά πολύ δυνατό. Η συσκευή έρχεται από την Κίνα, με δωρεάν Priority Line για να μην έχουμε θέμα με τα τελωνεία. Έτσι με το κουπόνι GB4Deal017 θα το κάνουμε δικό μας στα €328, που είναι εξαιρετική τιμή.

Το Xiaomi Mi Drone 4K έρχεται με 4Κ κάμερα, ενώ τραβάει φωτογραφίες ανάλυσης 12MP. Η κάμερα βρίσκεται πάνω σε gimbal για άριστη σταθεροποίηση, ακόμα και σε όχι τόσο ομαλές πτήσεις.

Το drone μπορεί να φτάσει σε αποστάσεις μέχρι και 4km, αν δεν έχουμε παρεμβολές. Επίσης μπορεί να φτάσει μέχρι και 500 μέτρα υψόμετρο, οπότε στο σύνολο έχουμε πολύ μεγάλο πεδίο κίνησης.

Η εφαρμογή του έχει πολλές λειτουργίες, όπως dronie, που απόκακρύνεται από εμάς με την κάμερα στραμμένη πάνω μας. Έχουμε επίσης κυκλική πτήση, ώστε να πετάει και να βιντεοσκοπεί κάποιο αντικείμενο που θέλουμε. Ενδιαφέρον έχει και η λειτουργία πτήσεις με σημεία που θέτουμε στον χάρτη.

Το Mi Drone 4K έχει αισθητήρες στο κάτω μέρος της συσκευής για να αντιλαμβάνεται αντικείμενα από κάτω του, ώστε να μην τα χτυπάει. Σε περίπτωση αποσύνδεσης από το χειριστήριο, επιστρέφει μόνο του στο σημείο που απογειώθηκε.

Από ταχύτητα φτάνει μέχρι και τα 60km/h, όταν δεν έχει αντίθετο άνεμο. Η μπαταρία του είναι στις 5100mAh, προσφέροντας μέχρι και 27 λεπτά πτήσης.

Δείτε ένα βίντεο που τραβήξαμε με το Xiaomi Mi Drone 4K, για το οποίο σας ετοιμάζουμε review.

Βρείτε εδώ το Mi Drone 4K

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.