Η Huami, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την δημοφιλή σειρά Xiaomi Mi Band καθώς και για τα Amazfit smartwatches και trackers, πριν από μερικές ημέρες διεξήγαγε ένα meeting μεταξύ κορυφαίων στελεχών όπου σχολιάστηκαν οι επιδόσεις της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, ορισμένες πληροφορίες αναφέρθηκαν και στο επερχόμενο Xiaomi Mi Band 4.

Σύμφωνα με τον David Cui, CFO της Huami, το Xiaomi Mi Band 4 θα καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στο χρόνο. Να τι αναφέρθηκε συγκεκριμένα:

Για το Xiaomi Mi Band 4, θα καταφθάσει μέσα στο έτος. Θα είναι μέσα στο 2019, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα έρθει το Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Αλλά θα είναι φέτος. Το Xiaomi Mi Band 3 τα πάει ακόμα ιδιαίτερα καλά. Η διάθεση συνεχίζει κανονικά. Θα συνεργαστούμε με την Xiaomi για να επιλέξουμε την κατάλληλη στιγμή. Τα στελέχη της εταιρείας αναφέρθηκαν επίσης στο πως με κάθε νέα γενιά του Mi Band, κάτι νέο έρχεται στο τραπέζι. Το Xiaomi Mi Band 4 δεν θα είναι διαφορετικό. Τι σημαίνει αυτό δεν γνωρίζουμε, ωστόσο όμως θα διαθέτει τουλάχιστον ένα killer νέο χαρακτηριστικό.

Η σειρά Xiaomi Mi Band τα πάει κάτι περισσότερο από καλά, όπως και τα Amazfit προϊόντα. Η Huami, έχει αυξήσει τα έσοδα κατά 78% το 2018, μια εξέλιξη που αποδίδεται στις ισχυρές πωλήσεις των Amazfit smartwatches και του Xiaomi Mi Band 3.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.