Μετά από ένα μεγάλο διάστημα με αρκετές φήμες και διαρροές, η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα το νέο Mi Band 2, το οποίο θα διαδεχθεί το άκρως δημοφιλές Mi Band 1s που κυκλοφόρησε πέρυσι. Η νέα αναβάθμιση φέρνει πολύ σημαντικές αλλαγές, διότι για πρώτη φορά, η σειρά Mi Band θα διαθέτει οθόνη.

Xiaomi-Mi-Band-2

Το Xiaomi Mi Band 2 διαθέτει οθόνη OLED που μπορεί να εμφανίσει πληροφορίες, όπως την ώρα, τους παλμούς της καρδιάς μας, την απόσταση που έχουμε διανύσει, θερμίδες που έχουμε κάψει, την μπαταρία κ.λπ.

Εσωτερικά, υπάρχουν αρκετές αναβαθμίσεις, αφού έρχεται με μια πλατφόρμα που υποστηρίζει έναν νέο αλγόριθμο βηματόμετρου που μπορεί να καταλάβει αποτελεσματικά αν περπατάμε ή είμαστε σε αδράνεια. Έτσι, η ακρίβεια της καταμέτρησης βημάτων θα είναι βελτιωμένη στο νέο μοντέλο.

Επιπλέον, έρχεται με υποστήριξη για κλήσεις, μηνύματα κειμένου, ξυπνητήρι, 7 διαφορετικά είδη υπενθυμίσεων και ειδοποιήσεων και όλα αυτά τα στοιχεία μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη του. Επίσης, η εταιρεία έχει βελτιώσει την λειτουργία της παρακολούθησης του ύπνου.

mi-band-2-h1
Η κατασκευή του Mi Band 2 είναι από ένα νέο λουράκι κατασκευασμένο από φιλικό προς το δέρμα υλικό και είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP67. Επίσης, δεδομένου ότι διαθέτει τώρα μια οθόνη, η εταιρεία αύξησε την χωρητικότητα της μπαταρίας κατά 55%, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το wearable μέχρι και 20 ημέρες με μία μόνο φόρτιση.

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ, αφού η συσκευή θα κοστίζει μόλις 20 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου σε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ