Ο διάδοχος του δημοφιλούς Xiaomi Mi Band φωτογραφήθηκε από την Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών (NCC) στην Ταϊβάν, και εμφανίστηκε σήμερα στον διαδικτυακό τόπο του οργανισμού. Η συσκευή πήρε πιστοποίηση στη χώρα, κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένδειξη ότι το νέο wearable σύντομα θα αποκαλυφθεί. Όπως και το αρχικό Mi Band, το νέο μοντέλο δεν διαθέτουν οθόνη οποιουδήποτε είδους. Αυτό σημαίνει ότι όταν είναι απαραίτητο, θα πρέπει να χρησιμοποιούν την οθόνη του smartphone μας σε συνδυασμό με το Mi Band 1S.

Xiaomi-Mi-Band-1S-is-certified-in-Taiwan-by-the-NCC(1)

Σε γενικές γραμμές, το Mi Band 1S μοιάζει με το πρώτο Xiaomi Mi Band, αλλά με κάποιες διαφορές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Το Mi Band 1S θα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν τον κτύπο της καρδιάς τους, μέσω του ενσωματωμένου αισθητήρα καρδιακών παλμών. Το τωρινό μοντέλο παρακολουθεί μόνο τις προπονήσεις του χρήστη και τις συνήθειες ύπνου. Το μικρό τμήμα που στεγάζει τα ηλεκτρονικά και τους αισθητήρες μπορεί να αποσπαστεί, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη της συσκευής να αλλάξει λουράκια. Σε αντίθεση με το Mi Band, η μικρή προεξοχή που κουμπώνει του δύο λουράκια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φορτίσει την συσκευή.

Xiaomi-Mi-Band-1S-is-certified-in-Taiwan-by-the-NCC

Ενώ ξέρουμε τον αριθμό μοντέλου του Xiaomi Mi Band 1S (MI XMSH02HM), αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι η τιμή του wearable και πότε θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό. Το πρώτο Xiaomi Mi Band έκανε μόλις 12$ και πήγε αρκετά καλά, καθώς πουλήθηκαν περισσότερα από 6 εκατομμύρια κομμάτια. Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει την Xiaomi τη δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευάστρια wearable στον κόσμο κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2015, με μερίδιο αγοράς 24,6%.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ