Θα πίστευες ότι τα Android One smartphones είναι συνήθως αυτά τα οποία θα λάβουν πρώτα κάθε νέα έκδοση του Android, αλλά πολλές Nokia συσκευές και το Xiaomi Mi A3 αποδεικνύει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς τέτοιου είδους συσκευές τρέχουν Android 9 μέχρι σήμερα. Τελικά, είδαμε φως στον ορίζοντα, καθώς η Xiaomi ήδη έχει ξεκινήσει να διαθέτει το Android 10 στο handset.

Η ενημέρωση έχει μέγεθος 1.3GB και φέρει όλα τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού στη συσκευή. Θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το system wide dark mode theme και να πραγματοποιήσεις την μετάβαση πλήρως στο gesture navigation, ενώ η μπαταρία διαρκεί περισσότερο χάρη στα πιο εξελιγμένα controls που σου προσφέρονται όσον αφορά τα location permissions. Ωστόσο, υπάρχει μερίδα χρηστών που αναφέρει προβλήματα με το update, όπως προβλήματα με τον σαρωτή, το UI, με την εφαρμογή της κάμερας ακόμη και bootloops, επομένως πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά την εγκατάσταση του εν λόγω update.

Φαίνεται, ότι το μοντέλο με την global software έκδοση είναι το πρώτο που θα λάβει το Android 10 update, ενώ η EU version ακόμη περιμένει το νέο λογισμικό. Σε κάθε περίπτωση, η ενημέρωση έρχεται σταδιακά σε όλο και περισσότερες συσκευές. Μπορείς να ελέγξεις αν είναι διαθέσιμη σε εσένα, μεταβαίνοντας στο Settings -> System -> System update.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.