Τα πρόσφατα κορυφαία Android smartphones της Xiaomi προσφέρουν πολύ καλά χαρακτηριστικά για την τιμή στην οποία τα βρίσκεις και μάλιστα, κινούνται σε πιο χαμηλά επίπεδα από τις προτάσεις της Samsung και της Huawei.

Αυτή η τάση συνεχίζεται με το Xiaomi Mi 9T Pro το οποίο στην ουσία είναι ένα rebranded Redmi K20 Pro. Τα χαρακτηριστικά είναι ακριβώς τα ίδια. Πιο συγκεκριμένα έχουμε Snapdragon 855, μια οθόνη 6.39 ιντσών AMOLED, μια 20 MP pοπ up κάμερα, ενώ στο πίσω μέρος έχουμε 48MP αισθητήρα κάμερας.

Δεν είμαστε 100% σίγουροι για την τιμή του, αλλά αυτή θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τις μέχριτώρα ενδείξεις στα 429 ευρώ για την 64GB έκδοση σύμφωνα με έναν retailer. Η συσκευή γίνεται από σήμερα διαθέσιμη στην Ολλανδία και σύντομα θα έρθει και στις υπόλοιπες αγορές. Ένα από τα καλύτερα vfm smartphones στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.