Πρόσφατα είχαμε πληροφορηθεί ότι το Xiaomi Mi 9 θα καταφθάσει με τριπλό σύστημα κάμερας και πλέον ένα νέο leak από την περιοχή της Κίνας μας δίνει τον πλήρη κατάλογο των τεχνικών χαρακτηριστικών. Ας ξεκινήσουμε με την κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής, η οποία θα διαθέτει μια κύρια των 48MP, μαζί με έναν δευτερεύοντα των 12MP, καθώς και έναν 3D TOF αισθητήρα.

Το Xiaomi Mi 9 θα διαθέτει οθόνη των 6.4 ιντσών με 19:9 FHD+ AMOLED οθόνη με εγκοπή σε μέγεθος σταγόνας που στεγάζει την selfie κάμερα των 24MP. Στη πράξη το μπροστινό μέρος του smartphone θα διαθέτει πολλές ομοιότητες με το OnePlus 6T. Από την άλλη πλευρά, το πίσω μέρος της συσκευής θα μοιάζει αρκετά με το Huawei P20 Pro, όσον αφορά την διάταξη της κάμερας.

Στο εσωτερικό του, θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον Snpadragon 855 σε εκδόσεις που θα ξεκινούν από τα 6+128GB, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 383 ευρώ. Θα συναντήσουμε σαρωτή αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και θα τρέχει Android 9 Pie με MIUI 10. Θα έχει 3.500 mAh μπαταρία με  32W fast charging.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.