Το Xiaomi Mi 6 είναι ανθεκτικό σε πιτσιλιές, τι είναι όμως αυτό που του δίνει αυτή την ανθεκτικότητα; Για να το μάθουμε αυτό θα πρέπει να κάνουμε teardown της συσκευής, ώστε να δούμε την κατασκευή του και τι μόνωση έχει. Επίσης θα δούμε γιατί η συσκευή δεν είναι εντελώς αδιάβροχη.

Το teardown του Xiaomi Mi 6 φυσικά αναλαμβάνει ο JerryRigEverything, που είναι διάσημος για τα τεστ αντοχής σε συσκευές. Από ότι φαίνεται η Xiaomi έκανε το 90% της διαδικασίας για να κάνει την συσκευή πλήρως αδιάβροχη με πιστοποίηση IP68. Τα πάντα στην συσκευή είναι μονομένα, εκτός από την USB Type-C. Σύμφωνα με τον δημοφιλή YouTuber η συσκευή φτάνει περίπου σε πιστοποιηση IP64, που το άνει ανθεκτικό σε πιτσιλιές, χωρίς πολύ πίεση νερού. Ίσως δούμε πλήρη μόνωση στην επόμενη ναυαρχίδα της εταιρίας.

Δείτε παρακάτω το teardown από τον JerryRigEverything.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.