Η Xiaomi φαίνεται πως δουλεύει σε μια βελτιωμένη έκδοση του τρομερού Xiaomi Mi 5, που θα ανακοινώσει σύντομα. Ο λόγος για το Mi 5s, που σήμερα βλέπουμε για πρώτη φορά σε render και έχει να μας δείξει κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Xiaomi Mi 5s

Στο render βλέπουμε μια μαύρη συσκευή, που στο πίσω μέρος φαίνεται καθαρά η διπλή κάμερα της συσκευής, ενώ στο κείμενο αναφέρεται κάτι σαν 3D Glass.

Είναι ήδη γνωστό πως η Xiaomi  έχει αγοράσει διπλές κάμερες από την Samsung, για τις επόμενες συσκευές της, οπότε η παραπάνω εικόνα έχει πολλές πιθανότητες να είναι αυθεντική.

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά, περιμένουμε να έχει 5.5 ίντσες Full HD οθόνη, Snapdragon 820 και 6GB RAM. Η συσκευή θα έχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ το 3D Glass ίσως να είναι τεχνολογία Force Touch.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.