Το Xiaomi Mi 4 πρόκειται να αντικατασταθεί μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς πλησιάζει στον ένα χρόνο κυκλοφορίας. Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο, οι πρώτες φήμες για το Xiaomi Mi 5 έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν το γύρω του διαδικτύου. Σήμερα, ένας χρήστης του Weibo, ανέβασε κάποια χαρακτηριστικά, τα οποία ισχυρίζεται πως ανήκουν στο Xiaomi Mi 5 και στο Xiaomi Mi 5 Plus.

Xiaomi Mi Note (2)

Το Xiaomi Mi 5, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, θα έρθει με QHD LCD οθόνη 5,2 ιντσών με 2.5D γυαλί, που θα προστατεύεται από Gorilla Glass 4 και ο επεξεργαστής του θα είναι ο Snapdragon 810. Θα έχει 16MP πίσω κάμερα και 13MP εμπρόσθια. Η μπαταρία του θα είναι στα 3000mAh, η οποία θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Τέλος, θα τρέχει Android 5.1 και θα κοστίζει περίπου 350€.

Όσον αφορά το Xiaomi Mi 5 Plus, θα έρθει με QHD οθόνη στις 5,7 ίντσες και θα φοράει τον Snapdragon 820. Η πίσω κάμερα θα είναι στα 23MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και Laser για γρηγορότερη εστίαση, ενώ η εμπρόσθια θα είναι στα 12MP. Ακόμη, θα τροφοδοτείται από μια 3500 mAh μπαταρία που θα μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε 50 λεπτά και η κατασκευή της συσκευής θα είναι από μέταλλο.

Τα σημερινή χαρακτηριστικά είναι ως επί το πλείστον σύμφωνα με αυτά που είχαν ακουστεί πριν λίγο καιρό, αν και υπάρχουν μερικές διαφορές, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το ποια είναι πραγματικά. Όπως πάντα, τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα όσο πλησιάζουμε στην ανακοίνωση.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ