Όλοι μας βρισκόμαστε μπροστά στη νέα πραγματικότητα, αυτής της ραγδαίας αύξησης τιμών, χωρίς όμως στη πραγματικότητα πολλές φορές αυτή να συνοδεύεται και από ριζικές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Γράφουμε αυτό το άρθρο για να εκφράσουμε την απλή (και ταπεινή) άποψή μας, ότι μια από τις συσκευές που θα πρέπει να εξετάσεις την αγορά της, είναι και το Xiaomi Mi 10T Pro.

 

Είναι ίσως μια από τις καλύτερες επιλογές, σε μια εποχή που οι τιμές εκτοξεύονται, όπως γράψαμε και στον τίτλο. Η Xiaomi επέλεξε να τοποθετήσει τον Snapdragon 865 και όχι τον 865 Plus, την υπερχρονισμένη έκδοσή του δηλαδή, ωστόσο οι διαφορές μεταξύ των δυο είναι ελάχιστες και σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι ένας αναγκαίος συμβιβασμός για να κρατηθεί η τιμή σε χαμηλά επίπεδα. Ο επεξεργαστής συνοδεύεται από 8GB RAM, ενώ ο χρήστης θα έχει στη διάθεσή του και το  UFS 3.1 storage για μια ακόμη πιο ομαλή εμπειρία χρήσης.

Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι και η οθόνη, των 144Hz, εξοπλισμένη με την τεχνολογία  AdaptiveSync. Με λίγα λόγια, προσαρμόζεται το refresh rate ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείς. Από την πολύ σύντομη αυτή αναφορά, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε και την εξαιρετική αυτονομία που θα έχεις, χάρη στη μπαταρία των 5.000 mAh.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την 108MP κάμερα και την τιμή των 649 ευρώ για την έκδοση των 256GB, έχει αρκετούς ανταγωνιστές να αντιμετωπίσει, ωστόσο μπορεί να τους ανταγωνιστεί επάξια, με premium χαρακτηριστικά, όπως την εξαιρετικά γρήγορη οθόνη, το 8K video shooting και πολλά άλλα. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για τα χαρακτηριστικά του ή να προβείς στην αγορά του, στην επίσημη ιστοσελίδα της Infoquest εδώ. 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας την ενημέρωση όταν παρουσιάστηκε τα χαρακτηριστικά του τον Σεπτέμβριο ενθουσιαστηκα γιατί τα θετικά πολλά και μείον ελάχιστα, και όλα αυτά σε μια κανονική τιμή και όχι 1000+ευρω, το παράγγειλα ήδη και αναμένω να έρθει στα χέρια μου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.