Πριν από μερικές ημέρες, ένα κινεζικό μέσο ενημέρωσης δημοσίευσε τα αποτελέσματα των δοκιμών ενός Xiaomi Mi 10 με υπερχρονισμένη GPU. Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν μια εφαρμογή υπερχρονισμού, (KonaBass) και χάρη στον ξεκλείδωτο bootloader και με root κατάφεραν να υπερχρονίσουν την GPU.

Mi 10

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχουμε ακούσει για μια εφαρμογή η οποία να μπορεί τόσο εύκολα να υπερχρονίζει την GPU. Στη πράξη δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία, καθώς οι λάθος τιμές μπορούν να προκαλέσουν υπερθέρμανση πολύ εύκολα ή προβλήματα σταθερότητας.

Το Xiaomi Mi 10 μεταβαίνει από τα 560.000 points στα 620.000 στο AnTuTu μετά τον υπερχρονισμό. H ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι το σκορ της GPU ανέβηκε από τα 219,252 στα 273,252, που πλησιάζει τα αντίστοιχα σκορ του Mi 11 με 301,076 GPU score. Σε γενικές γραμμές, η ιστοσελίδα σημειώνει ότι η συσκευή προσφέρει ως και κατά 30% καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια, με σταθερές επιδόσεις και λιγότερα stutters. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα και εδώ

Ο Snapdragon 865 κάνει ότι μπορεί και αυξάνει τις επιδόσεις του αν υπερχρονιστεί ωστόσο, όπως καταλήγει η ιστοσελίδα, δεν φθάνει τον Snapdragon 888 στο Xiaomi Mi 11.

mi 10

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εχω xiaοmi 10Τ Ρrο, αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα από ότι λέει το άρθρο. Έχει τεχνικές λεπτομέρειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.