Η Xiaomi δημοσιεύει σήμερα τα νέα features του MIUI 10 που θα έρθουν πολύ σύντομα στο λειτουργικό. Προς το παρόν είναι διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό χρηστών σαν beta, και θα καταφθάσουν σε μεγαλύτερο κοινό, μόλις η stable έκδοση διατεθεί. Ας τα δούμε συνοπτικά παρακάτω:

Αρχικά έχουμε τα 3D Gestures. Δεν γνωρίζουμε πόσο πρακτικό θα είναι, αλλά θα δώσουν στους χρήστες τη δυνατότητότητα να προβούν σε μια χειρονομία με την κίνηση του χεριού, η οποία θα παρακολουθείται από το τηλέφωνο. Το gesture στη συνέχεια, θα επιτελέσει την λειτουργία η οποία έχει γίνει assigned σε αυτό. Η επίσημη εικόνα από κάτω θα σου δώσει μια ιδέα.

Στη συνέχεια, έχουμε το AI Trash Cleaner. To νέο feature που θα κάνει το ντεμπούτο του πολύ σύντομα θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προβαίνει στην εκκαθάριση της RAM πολύ γρήγορα. Από τη μεριά του το Blurred Multi-Tasking Preview, όιταν ενεργοποιείται , η multi tasking σελίδα θα θολώσει τα recent apps και οι πληροφορίες που είναι ορατές σε αυτήν για λόγους ιδιωτικότητας. Το feature μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί. Τέλος το Smart Hidden Screen, θα επιτρέψει στους MIUI 10 χρήστες να κρύψουν την εγκοπή στην οθόνη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.