Μια-δυο εβδομάδες πριν, υπήρξαν αναφορές ότι το επερχόμενο Xiaomi Mi5 θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Ωστόσο, μια νέα φήμη τώρα ισχυρίζεται ότι η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας θα έχει συνολικά τέσσερα μοντέλα, που θα διαφέρουν στον σχεδιασμό και στα χαρακτηριστικά τους.

Xiaomi Mi 5 white

Δύο από τα τέσσερα μοντέλα φημολογείται ότι θα διαθέτουν μεταλλικό σχεδιασμό με 3GB RAM/32GB αποθηκευτικό και 4GB RAM/64GB αποθηκευτικό. Τα υπόλοιπα δύο θα έρθουν με 2.5D γυαλί τόσο στην οθόνη όσο και πίσω, με 4GB RAM και QHD οθόνη, ενώ θα διαφέρουν κι αυτά στον αποθηκευτικό χώρο με 32GB ή 64GB εκδόσεις.

Η νέα φήμη αποκάλυψε επίσης τις τιμές για τα τέσσερα μοντέλα, με τα πρώτα δύο να έρθουν περίπου στα 300€ και στα 370€, αντίστοιχα, ενώ τα άλλα δύο περίπου στα 400€ και 440€, αντίστοιχα.

Περιττό να πούμε ότι τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί. Επίσης, όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, η συσκευή θα γίνει επίσημη στις 24 Φεβρουαρίου, οπότε θα μάθουμε επίσημα όλες τις λεπτομέρειες πολύ σύντομα.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΆλλο ένα Galaxy S5 αναβαθμίστηκε σε Android 6.0 Marshmallow
Επόμενο άρθροThe Arcade Hotel: Το πρώτο ξενοδοχείο αποκλειστικά για Gamers!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ