Μια-δυο εβδομάδες πριν, υπήρξαν αναφορές ότι το επερχόμενο Xiaomi Mi5 θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Ωστόσο, μια νέα φήμη τώρα ισχυρίζεται ότι η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας θα έχει συνολικά τέσσερα μοντέλα, που θα διαφέρουν στον σχεδιασμό και στα χαρακτηριστικά τους.

Xiaomi Mi 5 white

Δύο από τα τέσσερα μοντέλα φημολογείται ότι θα διαθέτουν μεταλλικό σχεδιασμό με 3GB RAM/32GB αποθηκευτικό και 4GB RAM/64GB αποθηκευτικό. Τα υπόλοιπα δύο θα έρθουν με 2.5D γυαλί τόσο στην οθόνη όσο και πίσω, με 4GB RAM και QHD οθόνη, ενώ θα διαφέρουν κι αυτά στον αποθηκευτικό χώρο με 32GB ή 64GB εκδόσεις.

Η νέα φήμη αποκάλυψε επίσης τις τιμές για τα τέσσερα μοντέλα, με τα πρώτα δύο να έρθουν περίπου στα 300€ και στα 370€, αντίστοιχα, ενώ τα άλλα δύο περίπου στα 400€ και 440€, αντίστοιχα.

Περιττό να πούμε ότι τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί. Επίσης, όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, η συσκευή θα γίνει επίσημη στις 24 Φεβρουαρίου, οπότε θα μάθουμε επίσημα όλες τις λεπτομέρειες πολύ σύντομα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.