Η Xiaomi μόλις ανακοίνωσε τα Xiaomi 13T και Xiaomi 13T Pro και ίσως ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των εν λόγω smartphones, είναι η υποστήριξη που θα παρέχει η εταιρεία σε αυτά. Και πιο συγκεκριμένα, ως πέντε χρόνια ενημερώσεων.

Τα Xiaomi 13T και Xiaomi 13T Pro θα κάνουν το ντεμπούτο τους με MIUI 14 βασισμένο στο Android 13 και θα λάβουν τέσσερις ενημερώσεις του Android. Οι ενημερώσεις που θα πάρει το smartphone μας είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που θα πρέπει να κοιτάξουμε πριν την αγορά μιας συσκευής, ιδίως αν θέλουμε να την κρατήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από την άλλη πλευρά, θα έχουμε και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας με τα εν λόγω smartphones. Είναι η πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο που η Xiaomi προσφέρει 4 ενημερώσεις στην global αγορά, καθώς μέχρι τώρα το είχε τολμήσει με το Redmi K60 Extreme στη Κίνα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.