Ένα από τα μεγαλύτερα αρνητικά των Xiaomi smartphones είναι οι διαφημίσεις στα Xiaomi smartphones της. Ωστόσο η εταιρεία φαίνεται ότι πλέον θα τις καταστήσει παρελθόν καθώς θα επιτρέπει την απενεργοποίησή τους απλά μέσω ενός toggle.

Η ιστοσελίδα SmartPrix και ο leaker Yogesh Brar ανακάλυψαν ότι η Xiaomi εργάζεται πάνω σε ένα toggle για την απενεργοποίηση των διαφημίσεων συστήματος στο HyperOS skin της Xiaomi.  Αν επιβεβαιωθεί θα δώσει σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα επιτέλους να βάλουν τέλος στις διαφημίσεις με έναν ιδιαίτερα εύκολο και βολικό τρόπο.

Επιτέλους το Google Maps στο iPhone δίνει στον οδηγό αυτό που πάντα ζητούσε

Το toggle που βλέπετε στην εικόνα ήταν διαθέσιμο σε ένα Xiaomi 13 Pro που έτρεχε μια test build του HyperOS. Επομένως η διάθεσή του ίσως δεν είναι άμεση. Οι κάτοχοι Xiaomi συσκευών που θέλουν να απενεργοποιήσουν τις διαφημίσεις θα πρέπει να απενεργοποιήσουν το MSA app.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.