Η Xiaomi ανακοινώνει σήμερα και το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra, το νέο flagship μοντέλο στην οικογένεια των e-scooters που συνεχώς επεκτείνεται. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής αγγίζει τα 999 ευρώ. Διαθέτει σύστημα διπλής ανάρτησης μπροστά και πίσω, ενώ μπορεί να ανέβει εδάφη με κλίση ως και 25%.

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

Κάτι τέτοιο καθίσταται εφικτό χάρη στο μοτέρ των 940W, ενώ η αυτονομία με μια φόρτιση αγγίζει τα 70 χιλιόμετρα, αν και βέβαια το νούμερο αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα το φορτίο και την ταχύτητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη ταχύτητα φθάνει τα 25 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ναι καλά είναι μέχρι να έρθει Ελλάδα. Δε θα βγάλει το μήνα. Οι Κινέζοι δεν έχουν δει τι λακούβες έχουμε εδώ και με τι υψηλής τεχνικής μπαλώματα τις κλείνουμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.