Η Xiaomi μας έχει συνηθίσει σε αρκετές τεχνολογικές καινοτομίες όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι η εταιρεία που παρουσίασε το εντυπωσιακό Xiaomi Mi Mix Alpha, είναι η εταιρεία που εισήγαγε την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης των 120W, όπως και εκείνη της απομακρυσμένης γρήγορης φόρτισης και πλέον ετοιμάζεται για ακόμη μια καινοτομία, η οποία θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το smartphone μας.

xiaomi mi 11

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε σε μια περιστρεφόμενη κάμερα, η οποία θα λειτουργεί και σαν selfie κάμερα κάτω από την οθόνη όπως και σαν οπίσθια κάμερα. Ο περιστρεφόμενος αυτός αισθητήρας διαθέτει έναν μηχανισμό που επιτρέπει στη κάμερα να πραγματοποιήσει αλλαγή θέσης, λειτουργώντας και σαν οπίσθια και σαν under display selfie.

Τα οφέλη πολλά. Αρχικά, η μείωση του κόστους καθώς η Xiaomi δεν θα χρειαστεί να αγοράσει έναν πρόσθετο ακριβό selfie αισθητήρα, ενώ εξοικονομείται πολύτιμος χώρος για αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας. Από την άλλη βέβαια, το camera bump το οποίο είναι πιο χοντρό από το υπόλοιπο μέρος της συσκευής θα πρέπει να γίνει ακόμη πιο μεγάλο. Τέλος, να σημειωθεί ότι ένα τέτοιο σύστημα δεν συνεπάγεται τις αστοχίες της περιστρεφόμενης υλοποίησης, καθώς τα πάντα συμβαίνουν εντός του smartphone, χωρίς την παρουσία σκόνης.

xiaomi

Wind καρτοκινητή: Αυτές είναι όλες οι νέες αλλαγές στη καρτοκινητή τηλεφωνία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.