Η Xiaomi ανακοινώνει επίσημα σήμερα το Xiaomi Mi Watch το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα του Wear OS της Google, αν και δεδομένου ότι η συσκευή προορίζεται κυρίως για την αγορά της Κίνας, δεν θα εκπλαγείς να διαπιστώσεις ότι υπάρχει και το MIUI skin στο συγκεκριμένο ρολόι. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμιά πληροφορία για το αν θα κυκλοφορήσει στις δυτικές αγορές.

Το κύριο selling point του Xiaomi Μι Watch είναι η τιμή του, η οποία αγγίζει τα 185 δολάρια στη Κίνα. Όμως έχει χαρακτηριστικά, που συναντάμε, σε πολύ ακριβότερες προτάσεις. Αναφερόμαστε φυσικά σε ενσωματωμένη GPS υποστήριξη, συνεχόμενη παρακολούθηση καρδιακού παλμού, LTE συνδεσιμότητα, ενώ διαθέτει και μια οθόνη 1.78 ιντσών AMOLED με 410×410 pixels και always on λειτουργικότητα.

Το Xiaomi Mi Watch εξοπλίζεται με Snapdragon Wear 3100 chip και 570mAh μπαταρία. Σε αντίθεση, η μεγαλύτερη έκδοση του Galaxy Watch Active 2 διαθέτει μόλις 340 mAh μπαταρία. Φυσικά, αυτό συνοδεύεται με μια μικρότερη 1.4 ιντσών οθόνη, αλλά αυτό που πέτυχε η Xiaomi για λιγότερο από 200 δολάρια στη Κίνα είναι άκρως εντυπωσιακό, από τη στιγμή που δεν σας ενοχλούν οι ομοιότητες με το Apple Watch.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.