Ένα νέο smartphone από την Xiaomi έκανε την εμφάνισή του σε ένα διαφημιστικό poster. Η συσκευή φαίνεται πως είναι το Xiaomi 5X, το οποίο σύμφωνα με την αφίσα θα έχει στο εσωτερικό της τον Snapdragon 625. Η οθόνη του θα είναι στις 5.5 ίντσες με ανάλυση 1080p, ενώ από μνήμη θα έχουμε 4GB RAM.

Η αφίσα μας αποκαλύπτει επίσης πως η συσκευή θα έχει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και η τιμή του θα είναι CNY 1,999 ($295).

Η Xiaomi φημολογείται πως θα ανακοινώσει μια ακόμα θυγατρική της αυτό τον μήνα. Η νέα μάρκα θα συγκεντρωθεί σε offline πωλήσεις. Μια εικόνα από το πρώτο τηλέφωνο της θυγατρικής διέρρευσε και μπορείτε να την δείτε παρακάτω.

Με μια γρήγορη σύγκριση η δυο συσκευές από τα leaks μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό, το 5X να είναι η πρώτη συσκευή της θυγατρικής μάρκας.

Σύμφωνα με εκθέσεις, θα υπάρχει και μια πιο δυνατή έκδοση του 5X, με Snapdragon 660 και 6GB RAM. Θα έχει διπλή κάμερα στα 12MP. Στην πρόσοψη ο ι φήμες θέλουν κάμερα 16MP. Τέλος η συσκευή θα τρέχει Android 7.1.1, μέσω του MIUI 9 και φημολογείται πως θα ανακοινωθεί στις 26 Ιουλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.