Ο διάσημος tipster Digital Chat Station χτυπάει ξανά και σήμερα μας δίνει πληροφορίες για τα Xiaomi 15 series και τον Snapdragon 8 Gen 4. Οι πληροφορίες έρχονται πριν την διάθεση του Xiaomi 14 στην παγκόσμια αγορά και θα λέγαμε πως είναι αρκετά νωρίς για τέτοιες πληροφορίες, όμως ο Digital Chat Station έχει πολύ καλό ιστορικό, οπότε θα πούμε πως οι πληροφορίες του είναι μάλλον βάσιμες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, υπάρχουν ενδείξεις πως τα Xiaomi 15 series θα μπουν σε μαζική παραγωγή τον Σεπτέμβριο. Παραδοσιακά οι ναυαρχίδες της Xiaomi ανακοινώνονται στα τέλη κάθε έτους, όμως με την παραγωγή να ξεκινάει από τόσο νωρίς, ίσως κοιτάμε για ανακοίνωση αρκετά νωρίτερα και την κυκλοφορία στους πρώτους κινέζους κατόχους να ξεκινάει από Νοέμβριο ή Δεκέμβριο. Όμως η συσκευή αναμένεται με τον Snapdragon 8 Gen 4, που σημαίνει πως ίσως τον δούμε να ανακοινώνεται νωρίτερα και αυτός, ώστε να ενσωματωθεί στα Xiaomi 15.

Προηγούμενες πληροφορίες θέλουν το Xiaomi 15 να διατηρεί την οθόνη των 6.36 ιντσών, όπως και τα Xiaomi 13 και Xiaomi 14. Από την άλλη το Xiaomi 15 Pro θα έρθει ε μια ελαφρά κυρτή οθόνη, που θα έχει bezels μόλις 0.6mm. Η ανάλυση της οθόνης θα είναι QHD+ και φυσικά θα είναι LTPO οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 1-120Hz. Αυτές είναι οι πληροφορίες που είναι μέχρι στιγμής γνωστές, αν και όπως είπαμε είναι πολύ νωρίς για κάτι τελικό. Όπως και να έχει, το νέο είναι πως Xiaomi 15 series και Snapdragon 8 Gen 4 θα έρθουν νωρίτερα φέτος. Και αν ισχύουν οι πρώτες πληροφορίες για τον Snapdragon 8 Gen 4, θα είναι ένα τρομερά δυνατό chip, με μεγάλη βελτίωση στις επιδόσεις σε σχέση με τον 8 Gen 3.

Tα Xiaomi 14 Series θα ανακοινωθούν για την Ευρωπαϊκή αγορά στην MWC 2024 της Βαρκελώνης, όπου το Techmaniacs θα δώσει το παρόν!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.