Ο Digital Chat Station έχει γίνει θρύλος στον χώρο των διαρροών, δίνοντας σταθερά αξιόπιστες πληροφορίες. Σήμερα, επιστρέφει για να μας ενημερώσει για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi, το Xiaomi 15.

Η πληροφορίες δημοσιεύθηκαν στο Weibo, το κινέζικο κοινωνικό δίκτυο. Εδώ να σημειώσουμε πως οι πληροφορίες αναφέρονται στο απλό Xiaomi 15 και όχι τα Pro και Ultra μοντέλα. Η συσκευή αναμένεται να έρθει με οθόνη 6.36 ιντσών, τεχνολογίας LTPO OLED, με ανάλυση 1.5K.

Στο εσωτερικό θα βρούμε τον Snapdragon 8 Gen 4, με 16GB RAM και μέχρι 1TB αποθηκευτικό χώρο.

Φωτογραφικά το περιμένουμε με βασική κάμερα στα 50MP, με αισθητήρα από την OmniVision. Ο αισθητήρας θα έχει μέγεθος 1/1.3″. Επίσης θα έχει 50MP υπερευρυγώνια κάμερα και μια ακόμα κάμερα με 3Χ οπτικό ζουμ, που θα τραβάει και macro φωτογραφίες.

Το iOS 18 βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των iPhone με νέα βελτιωμένη ρύθμιση

Σύμφωνα με τον Digital Chat Station, θα έρθει σε εκδόσεις με γυαλό στην πλάτη ή Vegan Leather. Θα έχει ultrasonic σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, στερεοφωνικά ηχεία και το ακουστικό θα λειτουργεί σαν δεύτερο ηχείο.

Η συσκευή θα ανακοινωθεί κάπου στον Οκτώβριο για την αγορά της Κίνας, ενώ η ανακοίνωση για την παγκόσμια αγορά, θα γίνει πιθανότατα στις αρχές του 2025.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.