Η Xiaomi ξεκίνησε το teasing του Xiaomi 15 Ultra και ήδη έχουμε δει τον σχεδιασμό της συσκευή από επίσημες φωτογραφίες. Η συσκευή θα ανακοινωθεί για την παγκόσμια αγορά στην MWC 2024 της Βαρκελώνης και εμείς θα είμαστε εκεί για να καλύψουμε την ανακοίνωση.

Ο συνιδρυτής και CEO της Xiaomi Lei Jun δημοσίευσε τα renders του Xiaomi 14 Ultra στα κοινωνικά του δίκτυα, που έρχονται να επιβεβαιώσουν τις προηγούμενες διαρροές από την συσκευή. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω.

Στο υλικό που μας έδωσε ο Lei Jun μπορούμε να δούμε την συσκευή σε μαύρο και λευκό. Η πλάτη δεν είναι από γυαλί, αλλά από vegan leather, που πρακτικά σημαίνει πως είναι πλαστικό. Το πλαίσιο είναι από μέταλλο και η στρογγυλή νησίδα για τις κάμερες περιλαμβάνει 4 φακούς, με έναν από αυτούς να είναι περισκοπική κάμερα.

Η συσκευή φημολογούταν πως θα έχει επίπεδη οθόνη, όμως η Xiaomi δήλωσε στο κινέζικο Weibo πως θα είναι ελαφρώς κυρτή. Στα renders βλέπουμε πως η οθόνη θα είναι απλά 2.5D.

Παράλληλα σε ανάρτηση της εταιρίας στο Weibo, αποκαλύφθηκαν επίσημα και τα χαρακτηριστικά της κάμερας. Η συσκευή θα έρθει με βασική κάμερα στα 50MP, με τον αισθητήρα LYT-900, που έχει μέγεθος στην 1 ίντσα. Η εταιρία αποκάλυψε πως θα έρθει με κυμαινόμενο διάφραγμα, που θα ανοίγει μέχρι το f/1.63.

Δίπλα έχουμε τον τηλεφακό, με αισθητήρα στα 50MP, που θα προσφέρει 3.2X οπτικό ζουμ. Όμως θα έχουμε και περισκοπική κάμερα με οπτικό ζουμ στα 5X, με αισθητήρα στα 50MP. Οι δύο κάμερες με τηλεφακούς θα έχουν τον IMX858, ενώ θα έχουν πολύ φωτεινούς φακούς, στο f/1.8 για την πρώτη και f/2.6 για την δεύτερη.

Xiaomi 14 Ultra κάμερες

Το διάφραγμα του περισκοπικού φακού είναι σαφής βελτίωση σε σχέση με πέρσι, που ήταν στο f/3.0, ενώ είναι σαφώς πιο φωτεινός ο φακός από το f/3.4 του Galaxy S24 Ultra. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε πολύ καλύτερες νυχτερινές λήψεις και από τους τηλεφακούς σε σχέση με την ναυαρχίδα της Samsung, αν φυσικά έχουμε και τις απαραίτητες βελτιώσεις στο κομμάτι του software.

Η Xiaomi έχει επιβεβαιώσει πως η συσκευή θα ανακοινωθεί στις 25 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη. Όμως η κινέζικη έκδοση της συσκευής θα ανακοινωθεί στις 22 Φεβρουαρίου.

Δεν έμεινε τίποτα κρυφό, διέρρευσε πλήρως το Xiaomi 14 Ultra, specs, τιμή, όλα

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα έρθει στην χώρα μας στην παρούσα φάση, όμως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την ανακοίνωση για να σιγουρευτούμε. Φυσικά κάποια καταστήματα που φέρνουν συσκευές παρεισαγωγής θα το φέρουν, όμως οι συσκευές δεν θα έχουν υποστήριξη από την ελληνική αντιπροσωπία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.