Η Xiaomi θα ανακοινώσει την σειρά Xiaomi 14 στην MWC 2024 της Βαρκελώνης και φυσικά θα είμαστε εκεί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εκεί θα ανακοινωθεί και το Xiaomi 14 Ultra, που περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό.

Τώρα, η γαλλική σελίδα Dealabs, έδωσε τις τιμές των συσκευών για την Ευρώπη. Η σελίδα επιβεβαιώνει το δικό μας αποκλειστικό, λέγοντας πως δεν θα βγει εκτός Κίνας το Xiaomi 14 Pro. Οι πληροφορίες του Dealabs συμφωνούν στο 100% με τις πληροφορίες του αποκλειστικού μας.

Σύμφωνα με το Dealabs, το Xiaomi 14 θα έρθει με τιμή στα €1.099 για την έκδοση με 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου. Όμως το Xiaomi 14 Ultra θα έρθει με σημαντικά μεγαλύτερη τιμή, αφού η έκδοση με 16GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου θα έρθει στα €1499.

Οι συσκευές φαίνεται να είναι λίγο πιο οικονομικές από τις προτάσεις της Samsung, όμως ένα βασικό στοιχείο που θα πρέπει να μάθουμε, είναι η υποστήριξη σε αναβαθμίσεις λογισμικού. Αυτό πιθανότατα θα το μάθουμε στην ανακοίνωση των συσκευών, ώστε να μπορούμε να έχουμε πλήρη εικόνα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα πουμε από την MWC 2024 της Βαρκελώνης, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.