Τον Ιούλιο, ο διάσημος πλέον Digital Chat Station, μας έδειξε σχεδιαγράμματα του Xiaomi 14, για να πάρουμε μια γεύση από τον σχεδιασμό του. Τώρα έρχεται μια νέα έκθεση από το TechGoing, που μας δείχνει τον σχεδιασμό τον επόμενων ναυαρχίδων της Xiaomi, μέσα από φωτογραφίες θηκών. Εμείς, θεωρούμε πως τα σχέδια του Digital Chat Station είναι πιο κοντά στην σχεδιαστική γραμμή της Xiaomi, όμως αυτό πάντα μπορεί να αλλάξει.

Το Xiaomi 14 Pro μέσα από την φωτογραφία των θηκών, φαίνεται να είναι μια σχεδιαστικά βελτιωμένη έκδοση του Xiaomi 13 Pro. Οι μέχρι τώρα φημολογία θέλει την συσκευή να έρχεται με κυρτή οθόνη και από τις 4 πλευρές, σαν αυτή που χρησιμοποιεί η HUAWEI στις τελευταίες ναυαρχίδες της. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι εύκολο να φανεί από τις φωτογραφίες των θηκών.

Στο πάνω μέρος της οθόνης βλέπουμε το ακουστικό, που λειτουργεί και σαν ηχείο, όμως στο πάνω μέρος του πλαισίου, φαίνονται και οπές ηχείου, όπως έχουμε και σε άλλες συσκευές της Xiaomi. Δίπλα τους περιμένουμε μικρόφωνο και IR Blaster. Στο κάτω μέρος θα βρούμε την USB C και την θύρα για τις SIM μας. Βέβαια η θύρα SIM δεν φαίνεται σε μια θήκη.

Όλα τα φυσικά πλήκτρα της συσκευής φαίνονται στην δεξιά πλευρά της, ενώ ενδιαφέρον έχει ο pogo pin connector στο κάτω δεξί μέρος, που πιθανότατα είναι για να συνδεθεί σε κάποιο dock ή σε κάποιο άλλο αξεσουάρ. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε με τι θα συνδέεται. Μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει αναφορές και για χρήση πλαισίου από τιτάνιο.

Το πίσω μέρος της συσκευής είναι διαφορετικό από αυτό των 13 Pro, στο πως έχει στημένες τις κάμερες. Θυμίζει αρκετά iPhone και η αλήθεια είναι πως μας άρεσε περισσότερο ο προηγούμενος σχεδιασμός γιατί ήταν πιο ξεχωριστός. Βλέπουμε την ύπαρξη 4 καμερών, όμως στο τελικό σχέδιο, η μία κάμερα πιθανότατα θα αντικατασταθεί από το φλας, που δεν φαίνεται στα εν λόγω renders. Πιθανότατα θα έχουμε και το λογότυπο της LEICA στην πλάτη, καθώς υπάρχει συνεργασία μεταξύ των εταιριών.

Φυσικά η συσκευή αναμένεται με τον Snapdragon 8 Gen 3, ενώ σήμερα η συσκευή πέρασε από το 3C για πιστοποίηση στην φόρτιση, που φαίνεται πως θα είναι στα 120W.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε WQHD+ οθόνη, τεχνολογίας OLED, με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, 24GB RAM και μέχρι 1ΤΒ αποθηκευτικό χώρο UFS 4.0.Ο αριθμός μοντέλου μέσα από τις πιστοποιήσεις, εμφανίζεται σαν 23116PN5BC.

xiaomi 14 pro 3c

Από κάμερες, περιμένουμε τον IMX 989 για αισθητήρα, που είναι στη 1 ίντσα και φυσικά θα έχει οπτική σταθεροποίηση (OIS), ενώ θα δούμε και 50MP υπρερευρυγώνιο, όπως και 50MP τηλεφακό, με άγνωστο ζουμ μέχρι στιγμής.

Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί για την Κίνα αρχικά, μέσα στον Νοέμβριο. Όσο πλησιάζουμε προς αυτή την ημερομηνία, θα έρχονται και περισσότερες πληροφορίες, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.