Τα επόμενα κορυφαία τηλέφωνα της Xiaomi θα είναι τα 14 series. Αν και απέχουμε λίγο από το επίσημο ντεμπούτο της σειράς, ξέρουμε ότι θα υπάρχουν τρία μοντέλα, το απλό, το Pro, και το Ultra. Στα τελευταία νέα, έχουμε λεπτομέρειες για τα δύο κατώτερα μοντέλα της σειράς, το απλό και το Pro.

Πέρα από τον Snapdragon 8 Gen 3 που αποτελεί αναμενόμενη και λογική προσθήκη, σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, το 14 Pro θα έχει περισκοπικό τηλεφακό με 5x οπτικό ζουμ και 115mm focal length. Από την άλλη, το βασικό μοντέλο θα έχει περισκοπικό τηλεφακό με 3.9x οπτικό ζουμ και 90mm focal length.

Με βάση τα λεγόμενα άλλων πηγών, το Xiaomi 14 Pro θα χρησιμοποιεί τριπλό σύστημα καμερών με τρεις 50MP κάμερες – την κύρια, μία ultra-wide, και τους τηλεφακούς, όπως ο προκάτοχος του. Επιπλέον, το Pro μοντέλο θα έχει selfie κάμερα που υποστηρίζει εγγραφή 4K βίντεο και θα προσφέρει υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο κλήσεις.

Οι φήμες θέλουν το 14 Pro να κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, μία με επίπεδη και μία με curved οθόνη, ενώ θα έχει 5.000mAh μπαταρία που υποστηρίζει 120W γρήγορη φόρτιση. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του απλού μοντέλου θα είναι η ίδια, αλλά η ταχύτητα φόρτισης θα είναι στα 90W. Τέλος, για το Ultra ξέρουμε ότι θα κυκλοφορήσει το 2024.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.