Μετά από ένα εξαιρετικό Xiaomi 11 Ultra το 2021, ο καθένας μας περίμενε να καταφθάσει ένα Xiaomi 12 Ultra. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη με την εταιρεία να αποφασίζει τελικά να ανακοινώσει το Xiaomi 12S Ultra. Και αυτό όμως δεν κυκλοφόρησε παγκοσμίως εξαιτίας των σημαντικών ελλείψεων επεξεργαστών το 2022.

xiaomi 13 ultra

Ο αξιόπιστος Ice Universe επισημαίνει σε tweet του ότι το Xiaomi 13 Ultra θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως καταλαβαίνεις η συσκευή θα έρθει με μεγάλη έμφαση στη φωτογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες το θέλουν να εξοπλίζεται με τον 1 ιντσών αισθητήρα του προκατόχου του αλλά με σαφείς βελτιώσεις στο σύστημα των καμερών και ειδικότερα του stabilization. Θα καταφθάσει με gimbal stabilization ενώ οι κάμερες στο πίσω μέρος θα εξοπλιστούν όλες με autofocus ενώ θα υπάρχει και dToF (direct Time-of-Flight) sensor.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.