Με σκορ στο DxOMark 136 βαθμούς, το Xiaomi 13 Pro παρουσιάζει ικανοποιητική έκθεση, ωραία χρώματα και καλή λεπτομέρεια τόσο στις φωτογραφίες όσο και στα video. Η κάμερα του Xiaomi 13 Pro έχει ορισμένες ομοιότητες με το hardware του Xiaomi 12S Ultra, αλλά υπάρχουν και διαφορές που θα πρέπει να σημειωθούν.

xiaomi 13 pro

Το κύριο module της κάμερας χρησιμοποιεί τον ίδιο αισθητήρα 1 ίντσας των 50MP, αλλά η telephoto διαφέρει. Πιο συγκεκριμένα η telephoto των Xiaomi 13 Pro δεν χρησιμοποιεί το periscope design που ο χρήστης θα συναντήσει στο Xiaomi 12S Ultra, αλλά έρχεται με μια μικρότερου εστιακού μήκους που έχει καλύτερες δυνατότητες λήψης φωτός.

Μια άλλη διαφορά, είναι ότι το Xiaomi 13 Pro εξοπλίζεται με τον Snapdragon 8 Gen 2 έναντι της πρώτης γενιάς που συναντάμε στο Xiaomi 12S Ultra. Και τα δυο βέβαια έχουν  Leica φακούς και Leica color modes. Συνολικά οι επιδόσεις της κάμερας είναι πολύ κοντά στις δυο αυτές συσκευές.

Σε σύγκριση όμως με το κορυφαίο αυτή τη στιγμή καμεροκινητό, το Honor Magic5 Pro, το Xiaomi 13 Pro υστερεί σε πολλούς τομείς παρά τον μεγαλύτερο αισθητήρα. Όσον αφορά το exposure, το Xiaomi έδειξε μη φυσική αντίθεση σε backlighting συνθήκες. Από την άλλη πλευρά υπήρχε κάποιος θόρυβος στο Honor σε χαμηλό φωτισμό, φυσικό βέβαια καθώς διαθέτει μικρότερο αισθητήρα, ενώ όσον αφορά το video, τόσο το exposure όσο και η εστίαση ήταν λιγότερο σταθερά στο Xiaomi 13 Pro σε σύγκριση με το Honor.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.