Η Xiaomi παρουσίασε τα νεότερα μοντέλα της βασικής της σειράς στις παγκόσμιες αγορές με τιμές που ξεπερνούν κατά πολύ αυτές της Κίνας. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε περισσότερα στοιχεία για τα Xiaomi 12, πέρα από τα specs, τα ειδικά χαρακτηριστικά, και το ποσό που καλείται να πληρώσει ο καταναλωτής.

Ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα που πουλάει η κάθε εταιρεία smartphones και tablets είναι η υποστήριξη λογισμικού που διαρκώς αυξάνεται και είναι ιδιαίτερα επεκταμένη στα flagships μοντέλα της κάθε σειράς και σε όλα τα μοντέλα των flagship σειρών.

Η Xiaomi ανακοίνωσε ότι ειδικά τα 12 και 12 Pro θα λάβουν τέσσερις βασικές εκδόσεις Android, που σημαίνει ότι από το Android 12 θα φτάσουν στο Android 15, και θα λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας για τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, το 12X που έχει Snapdradon 870 δεν θα έχει την ίδια υποστήριξη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κάτι διαβασα ότι γίνονται μπρίκια τα mi 11 με το miui 13 … Ας διορθώσει πρώτα αυτές τις @@@ και τα bugs στο λειτουργικό της και μετά ας δώσει μια σοβαρή υποστήριξη αλλιώς τι να το κάνουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.