Ακολουθώντας την πορεία που χάραξε η Samsung και η OnePlus, η Xiaomi μόλις ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει τρία χρόνια ενημερώσεων του Android και τέσσερα χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας στα επερχόμενα Xiaomi 11T series. Η εταιρεία έκανε την εν λόγω ανακοίνωση, λίγους μήνες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια των Xiaomi 11T και 11T Pro.

Xiaomi Mi 11T

Στα πλαίσια της εν λόγω ανακοίνωσης, ο Head of Product & Technology της εταιρείας, Albert Shan δήλωσε: Με τις συνεχείς βελτιώσεις που γίνονται στο hardware του smartphone, ο κύκλος ζωής του smartphone σταδιακά θα αυξάνεται, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες δεν θα απαιτούνται να αντικαταστήσουν το smartphone τους τόσο συχνά. Για τον λόγο αυτό, όλοι και περισσότεροι δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στη λήψη του τελευταίου και πιο πρόσφατου λειτουργικού συστήματος, μαζί με όλα τα νέα features. 

Η Xiaomi επεκτείνει τον κύκλο ζωής των smartphones, ανακοινώνοντας επισήμως τρεις γενιές ενημερώσεων του Android λειτουργικού. Έτσι θα μπορούν να κρατήσουν για περισσότερο το smartphone τους, να απολαύσουν όλα τα τελευταία χαρακτηριστικά, ενώ την ίδια στιγμή θα παρέχουμε ενημερώσεις ασφαλείας για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συσκευών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

Προς το παρόν, δεν γίνεται λόγος αν η εταιρεία θα επεκτείνει την πολιτική αυτή και σε άλλες συσκευές. Πάντως εξετάζει την πιθανότητα.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.