Η σειρά Xiaomi Mi 11T αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της αργότερα μέσα στην εβδομάδα και ο κατασκευαστής έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το κορυφαίο 11T Pro θα προσφέρει 120W ενσύρματη φόρτιση. Πλέον, η εταιρεία αποκαλύπτει τον βαθμό στον οποίο η γρήγορη αυτή φόρτιση θα επηρεάσει την υγεία της μπαταρίας στο πέρασμα του χρόνου.

Σύμφωνα με τον Daniel Desjarlais, θα πρέπει να αναμένεις πτώση της υγείας στο 80% μετά από 800 κύκλους φόρτισης σε αυτήν την ταχύτητα, δηλαδή περίπου δυο χρόνια, ένα ικανοποιητικό χρονικό διάστημα σύμφωνα με τον ίδιο. Ωστόσο, τόνισε ότι η ιδανική κατάσταση, είναι οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν έναν πιο αργό φορτιστή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Να σημειωθεί, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει την Xiaomi να αναφέρεται σε αυτούς τους αριθμούς, καθώς νωρίτερα φέτος, αποκάλυψε μια παρόμοια τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, των 200W και υποσχέθηκε 80% χωρητικότητα μετά από 800 κύκλους φόρτισης. Τα νούμερα, φαντάζουν απολύτως λογικά, καθώς και η Oppo προέβη σε παρόμοιους ισχυρισμούς για την 125W γρήγορη φόρτιση.

Βέβαια, δεν παύει, η πτώση αυτή να είναι σημαντική σε σχέση με πιο αργές τεχνολογίες. Η 65w φόρτιση της Oppo μειώνει την υγεία μόλις 9% μετά από 800 κύκλους φόρτισης (πέφτει στο 91%) και στο 80% μετά από 1500 κύκλους φόρτισης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.