Τα leaks και οι φήμες για τα Samsung Galaxy Note 20 και Galaxy Fold 2 είναι πάρα πολλά, γιατί πολύ απλά η εταιρεία θα τα παρουσιάσει τον Αύγουστο.

Αρκετές πηγές επιβεβαίωσαν ότι η κατασκευάστρια θα πραγματοποιήσει το Unpacked 2020 event στις 5 Αυγούστου. Επίσης, φέτος η παρουσίαση θα γίνει online, όπως και ένα σωρό άλλες, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Εκτός από την ημερομηνία του Unpacked 2020, έγινα leak τα renders από τις διάφανες θήκες των Samsung Galaxy Note 20 και Note 20+. Δεν ξέρω αν μπορώ να πιστέψω στη γνησιότητα των renders γιατί ειδικά τα module είναι πολύ χάλια, αλλά ας τσεκάρουμε όσα δείχνουν.

Το Samsung Galaxy Note 20+ ή Ultra έχει curved οθόνη, όλα τα κουμπιά είναι στη δεξιά μεριά, και στο module υπάρχει περισκοπική κάμερα με “Space Zoom”?, δύο ακόμα κάμερες, LED flash και ToF ή Laser Focus. Το module δεν συμφωνεί τόσο με τα τελευταία leaks και οι κάμερες είναι παραμορφωμένες.

samsung galaxy note 20 ultra cases unpacked 2020

Το Samsung Galaxy Note 20 έχει flat οθόνη και curved πλάτη, όλα τα κουμπιά είναι στα δεξιά, και στο module υπάρχουν τρεις κάμερες και το LED flash. Πάλι το module είναι χάλια τοποθετημένο και σε κατώτερη ποιότητα από το υπόλοιπο “render”.

samsung galaxy note 20 ultra cases unpacked 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.