Μάλλον ήρθε η ώρα να ξεμπερδέψεις με τις κούριερ, σε όποιες περιπτώσεις βέβαια είναι αυτό εφικτό, καθώς το Box Now έχει σε προσφορά την αποστολή ως 2 κιλά σε όλη την Ελλάδα με μόλις 1 ευρώ. Για όλο τον Ιούνιο, όπως λέει η Box Now pαράλαβε από το αγαπημένο σου e-shop ή στείλε το δέμα σου πανελλαδικά με 1€.

Ειδικά άμα θέλεις να στείλεις ένα δέμα η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Επιλέγεις από εδώ το μέγεθος και πιέζεις επόμενο βήμα. Συμπληρώνεις τα στοιχεία του αποστολέα και τα στοιχεία του παραλήπτη και επιλέγεις σε ποιο locker θα παραλάβει ο παραλήπτης. Αν έχεις εκτυπωτή, εκτυπώνεις την ετικέτα και τη βάζεις πάνω στο δέμα, αν όχι, γράφεις απλά τον κωδικό που σου δίνεται πάνω στο δέμα, βάζεις το δέμα σου στο κοντινό σου locker και η αποστολή ξεκινά. Τόσο απλά.

Nα αποφεύγετε αυστηρά την αποστολή φρέσκων τροφίμων, υγρών και άλλων ευπαθών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων γυάλινων συσκευασιών, λόγω της μεγάλης πιθανότητας αλλοίωσης και πρόκλησης ζημιών. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευασία που θα χρησιμοποιήσετε διασφαλίζει την ακεραιότητά του και συσκευάστε τα με προστατευτικά υλικά. Αν τα τεμάχια είναι περισσότερα του ενός συνίσταται η συσκευασία να είναι ενιαία.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.