Χρήστες Google Pixel Watch αναφέρουν ότι το πίσω τμήμα των smartwatches που διαθέτουν φεύγει από τη θέση του χωρίς προφανή λόγο. Το πρώτο περιστατικό αναφέρθηκε πριν δύο μήνες και όλες οι αναφορές συμφωνούν σε ένα πράγμα, το backplate των ρολογιών ξεκολλάει εντελώς ξαφνικά, ακόμη και αν δεν το έχουν χρησιμοποιεί ποτέ μέσα σε νερό ή στο ντουζ.

Οι αναφορές αυξάνονται μέρα με τη μέρα και μάλιστα ορισμένες είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές. Υπάρχουν χρήστες που αναφέρουν ότι σκούπιζαν το πίσω μέρος της συσκευής και το backplate έφυγε από τη θέση του, ή πως ακούμπησαν κάπου το ρολόι και όταν το σήκωσαν το backplate έμεινε στην επιφάνεια που στηρίζονταν το smartwatch. Ακόμα πιο επικίνδυνα είναι τα περιστατικά όπου το backplate ξεκόλλησε όταν έβγαζα το Pixel Watch από τον φορτιστή.

Το πρόβλημα δεν φαίνεται να παρουσιάζεται σε ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό συσκευών. Ωστόσο, όλο αυτό δημιουργεί ερωτήματα για την ποιότητα των Google Pixel Watch και την σε βάθος χρόνου ανθεκτικότητα τους. Ευτυχώς, ο κολοσσός της αναζήτησης αντικαθιστά δωρεάν τα κατεστραμμένα ρολόγια. Από εκεί και έπειτα, δεν έχει γίνει γνωστό γιατί το backplate ξεκολλάει, αν και οι περισσότεροι υποθέτουν ότι δεν υπάρχει αρκετή κόλλα στα σημεία που πρέπει. Επίσης, ορισμένοι υποθέτουν ότι μάλλον η κόλλα καταστρέφεται όταν έρθει σε επαφή με υγρασία.

Εκπρόσωπος της Google δήλωσε ότι έχουν λάβει γνώση για ένα μικρό αριθμό χρηστών Pixel Watch που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το πίσω γυαλί του ρολογιού τους. Η εταιρεία αναζητά την αιτία σε αυτά τα προβλήματα και ελπίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στο συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.