Κάθε browser έχει ένα κρυφό παιχνίδι. Ήρθε η ώρα να σου δείξω πώς μπορείς να τα ξεκλειδώσεις όλα. Του Chrome και του Edge είναι εύκολη υπόθεση, αλλά του Firefox θέλει λίγη δουλειά.

Chrome

Το παιχνίδι του Chrome είναι ένας δεινόσαυρος που πηδάει πάνω από κάκτους. Για να το ξεκλειδώσεις πρέπει να αποσυνδεθείς από το internet και να προσπαθήσεις να μπεις σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Επίσης, μπορείς απλά να μπεις στο “chrome://dino”.

hidden browser games firefox chrome edge

Το παιχνίδι είναι πολύ απλό, πατάς μία φορά space για να ξεκινήσει και μετά πατάς το space κάθε φορά που πλησιάζει κάποιο εμπόδιο.

Edge

Το παιχνίδι του Edge είναι αρκετά πιο διασκεδαστικό και είναι διαθέσιμο στη σελίδα σφάλματος που εμφανίζεται όταν δεν έχεις internet. Επίσης, μπορείς να το ανοίξεις μπαίνοντας στο “edge://surf”.

Μόλις ανοίξει το παιχνίδι διαλέγεις τον surfer σου και ξεκινάς το σερφάρισμα. Από εκεί και πέρα, έχει objective-based time trial και zig zag modes, μερικούς surfers για να διαλέξεις όποιον θες, και άλλα πολλά. Μπορείς να παίξεις με το ποντίκι, το πληκτρολόγιο, ακόμα και με gamepad. Bonus, το παιχνίδι υποστηρίζει haptic feedback, που είναι φοβερό, το δοκίμασα.

Firefox

Τώρα άρχισαν τα δύσκολα. Το παιχνίδι του Firefox ονομάζεται Pong και για να το ξεκλειδώσεις πρέπει να κάνεις δεξί κλικ στην toolbar και να διαλέξεις “Customize”. Μετά πρέπει να προσθέσεις τα πάντα στη μπάρα και στο τέλος θα σου μείνει μόνο ένα “Flexible Space”.

Μόλις το κάνεις αυτό θα δεις ένα εικονίδιο με έναν μονόκερο στη γραμμή με τα κουμπιά.

hidden browser games firefox chrome edge

Τι περιμένεις; Πάτα τον μονόκερο για να αρχίσει το παιχνίδι, που στην τελική δεν είναι κάτι εντυπωσιακό. Το “Flexble Space” είναι η ρακέτα και την κουνάς αριστερά δεξιά με τα βελάκια. Κλασικό ping pong που έχει για μπάλα τον μονόκερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.